8 reaktioner till “Kanske nytt utseende ?”

 1. Tycker detta utseende på hemsidan är bra.
  lättläst och det är lätt att hitta på den,
  mycket bra.

 2. Mycket bra, både nya och gamla utseendet.
  Har talat med en del grannar som inte använder nätet och det är synd att de inte kan ta del av informationen som läggs ut här (speciellt om dräneringen) men jag förstår ju att det inte kan delas ut 147 lappar hela tiden. Kanske en gammaldags anslagstavla någonstans i området?

  1. Det var roligt att höra, att det fungerar utseendemässigt.
   Vi lever i en värld där mycket av informationen kommer på internet, kanske via mobilen, kanske via smartTV eller dator, och som du tänker högt – det är för mycket information att förmedla vi ”lapp i lådan”.
   Dock förmedlar vi information som medlemmarna måste ha, på papper.

 3. Mycket bra! Rent allmänt vill jag berömma styrelsens arbete! Tycker de gör ett mycket bra jobb! 🙂

Kommentarer är stängda.