Nyhetsbrev från ComHem

Detta är ett nyhetsbrev som vi får via abynordgard@hotmail.com
Lägger ut det här, innehåller informatorn och erbjudanden.

 

 

Kan du inte läsa mailet? Klicka här >
Com Hem Nytt nr 3 2017
VILL HA KVALITET I VARJE LED
Vi bygger fastigheter som vi själva vill äga på lång sikt. Det säger Jacob Karlsson, grundare och VD för K-fastigheter. Ett femårigt avtal med Com Hem säkrar den tekniska infrastrukturen fram till 2020 i deras nyproduktioner. Även här är det kvalitet som värderas högst.Valet av Com Hem som leverantör av tv, bredband och telefoni; att satsa på FiberKoax-nät i stället för som från starten, FiberLAN-nät, är också ett beslut för framtidens boende.

– Vi tillhandahåller mer än fyra väggar. Att kunna erbjuda de boende vettiga tjänster, bra support och en säker leverantör är värt mycket. Com Hem har en kostnadseffektiv och driftsäker produkt som är användarvänlig. Det uppskattar vi. K-fastigheter blev utsedd till Årets hyresvärd 2015 av Hyresgästföreningens tidning Hem&Hyra, en utmärkelse som också förpliktigar.

COM HEM TILL SMART OCH DIGITALT BOENDE
Den digitala transformeringen pågår för fullt i våra hem och fastigheter. Nu ingår Com Hem ett samarbete kring fler smarta, digitala tjänster med företaget TMPL.I den digitala världen talar man om plattformar där olika tjänster tillhandahålls – Facebook och Google Maps är exempel på sådana. Med hjälp av en plattform kan man utveckla olika tjänster som utgår från den. En digital plattform för smarta hem kan innehålla tjänster som att ge bättre koll på energiförbrukningen, servicetjänster som att boka tvättstuga och kommunikation.

– Fastighetsbranschen står inför en stor omställning, där utmaningen är att dra nytta av möjligheterna med att digitalisera framtidens boende. Vi tror att det digitala erbjudandet blir minst lika viktigt som det fysiska och samarbetet med Com Hem gör att vi kan utveckla nya tjänster snabbare och bidra till ett bättre boende, säger Eric Anderbjörk, vd på TMPL.

RUT-avdrag för Com Hem Support ANVÄND ETT MOLN SOM SÄKERHET

RUT-AVDRAG FÖR COM HEM SUPPORT

ANVÄND ETT MOLN SOM SÄKERHET

Sedan den 1 augusti 2016 finns rätt till RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet. Det gör det ännu enklare att använda Com Hem Support, för till exempel hjälp med inkoppling av utrustning som router och TiVo-box. För de boende som anlitar Com Hem Support, så dras 50 procent av arbetskostnaden av på fakturan vilket resulterar i en faktura på endast 399 kr. Om de boende är osäkra på om de har utrymme kvar för RUT-avdrag är det lätt att kontrollera på skatteverket.se.

Nu kan vi erbjuda vår egen molntjänst, Com Hem Cloud för enkel, obegränsad och säker lagring av data. I slutet av september lanseras tjänsten och första månaden blir en gratis testmånad för alla kunder. Molntjänster är ett smidigt sätt att spara data utan annan hårdvara än sin egen dator. Med molntjänsten är det enkelt att röra sig fritt mellan olika enheter, men det är också effektivt av säkerhetsskäl. När data sparas i molnet fungerar det som en back-up.

DIN FAKTURA PÅ 4 SÄTT

VI SÖKER EN AKTIV ORDFÖRANDE

Com Hem erbjuder fyra olika betalningsalternativ: Pappersfaktura, Autogiro, Svefaktura eller PDF-faktura.
Allt fler kunder väljer att göra sina betalningar elektroniskt eller via PDF-faktura – säkrare, mer miljövänligt och utan kostnad. Sedan den 1 januari 2017 tillkommer en fakturaavgift på 29 kronor för varje pappersfaktura.

En gång om året, när en ny styrelse i föreningen väljs, finns risken att vi tappar kontakten. Det vill vi inte. Vi vill fortsätta ge er förening bra information och nyheter kring det Com Hem erbjuder. Inom Fastighetsägargruppen arrangerar vi också särskilda event och deltar i mässor som vi vill bjuda in er till. Uppdatera era kontaktuppgifter med namn, mejl och telefon i ett mejl till fastighetsagare@comhem.com.

Bredband Tv & Play Telefoni
Paket Kundservice Mina sidor
FÖLJ OSS
© Com Hem AB, Box 8093, 104 20 Stockholm, Fastighetsägargruppen, tel: 90 333, fastighetsagare@comhem.com

Avsluta prenumerationen