Nyhetsbrev Com Hem

Här kommer ComHems Nyhetsbrev

Com Hem Nytt nr 4 December 2016
FRIHET I EN LITEN APP
Med appen Com Hem Play finns möjligheten att välja var och när man vill ha sin tv-upplevelse. Titta på bussen, i väntan på tåget eller för sig själv i sovrummet. Åsa Gugolz, teknisk produktchef på Com Hem, konstaterar att tv-landskapet har förändrats i grunden på bara två, tre år. Förutom att kunna titta på tv var man vill så är det få människor som nöjer sig med enbart linjär tv, eller så kallad tablå-tv:
– I våra undersökningar ser vi att även åldersgruppen över 65 år har börjat ta till sig möjligheten att se på tv när de vill. Valfrihet är viktigt för vår tv-upplevelse.
STABIL RELATION GER MER
Efter tretton år med Com Hem som leverantör av tv-tjänster ville samfälligheten Östra Lönnrunan i Göteborg kolla av marknaden och se vad andra leverantörer kan erbjuda.
– Det grundades inte i något missnöje, mer nyfikenhet. Syftet var att ta reda på mer om vad som finns därute och vad som erbjuds, säger Conny Wallsin, tekniskt ansvarig i föreningen.
Efter en genomlysning av marknaden blev valet av leverantör Com Hem igen. En stabil relation som har förstärkts och utökats med både bredband och telefoni.
DET HÄR ÄR COM HEM PLAY

DET HÄR ÄR COM HEM PLAY

Med Com Hem Play finns de flesta favoritkanaler i mobilen, surfplattan eller datorn. Så enkelt, så bekvämt och fyllt med allt från det bästa i tv-tablån till reklamfria program, filmer och serier ur vårt playbibliotek.
Risken att missa något är liten. Med funktionen Sju dagars omstart kan man se flera av Com Hems kanalers innehåll sju dagar bakåt i tiden. Anslut Com Hem Play till fem enheter i hushållet och titta på två av dem samtidigt.
Ladda ner appen Com Hem Play i App Store eller Google Play och logga in med kundnummer och lösenord. Eller använd Com Hem Play på webben på sajten comhemplay.se Com Hem Play har funktionalitet för Airplay och Chromecast.
Sedan 1 december kan alla med digitala tv-tjänster från Com Hem få tillgång till Com Hem Play.

MÄTT OCH RÄTT

MÄTT OCH RÄTT

Com Hem visar toppresultat i flera olika mätningar av bredbandshastigheter. I Netflix Speed Index har Com Hem legat i toppskiktet sedan mätningarna startade och de senaste 19 månaderna som nummer ett bland de svenska operatörerna. Indexet baseras på 83 miljoner användare från 190 länder och mäter internetanslutningen för varje film som streamas över tjänsten. Bredbandskollen, som sammanställde 112 miljoner mätningar gjorda av användare i Sverige under 2015, visar att Com Hem har det snabbaste bredbandet med en medelhastighet på 87 Mbit/s nedströms. Även Googles testrapport omfattande nedladdningar av HD-strömmar till Youtube visar att Com Hem har haft den högsta andelen HD-strömmar av alla svenska leverantörer varje månad sedan mätningen startades i november 2015.

GOD JUL FÖR FILMÄLSKARE
Mellan den 22 december och 2 januari får alla digital-tv-kunder hos Com Hem fri tillgång till Viasat Films hela utbud. Tecknat, sport, storfilmer och serier – på Viasat Film finns det mesta för julmys och underhållning. Här följer några exempel på vad som visas under julhelgen.

Jul med Ernst är tillbaka
Allt i allo-mästaren Ernst Kirchsteiger är tillbaka och delar som vanligt med sig av sina personliga tips för att göra julen extra mysig. Som alltid när Ernst är i farten blir det julpyssel, spännande utflykter och en massa inredning. Det blir självklart också mat som hör julen till.
Sänds torsdagar kl 20.00 på TV4

På spåret – Vart är vi på väg?
Det lackar mot jul och äntligen är det dags för den 27:e säsongen av Sveriges mest populära frågesportsprogram – På spåret. Kristian Luuk är programledare, Fredrik Lindström är domare, de tävlande briljerar och Augustifamiljen står som vanligt för musiken. Så bänka dig i soffan och njut av fantastisk familjeunderhållning.
Sänds fredagar kl 20.00 på SVT1

Tina i fjällen
Tina Nordström bjuder in personer till jaktvillan i byn Medstugan utanför Åre. Bland snö och fjäll samlar hon kraft, finner inspiration och kan bara vara sig själv för en stund. Hon tar med gästerna på äventyr och lagar mat tillsammans med dem. Men hon ger sig också i väg på egna utflykter.
Sänds måndagar 20.00 på TV4

Years of Living Dangerously
Dokumentärserien som både belönats med en Emmy och kallats för ”den viktigaste tv-serien någonsin” är nu tillbaka med sin andra säsong. I serien får du en ännu djupare inblick i några av de mest akuta klimatproblemen som hotar planeten och hur de skulle kunna gå att lösa. Medverkar gör kända korrespondenter som David Letterman, Arnold Schwarzenegger, Sigourney Weaver.
Sänds torsdagar kl 21.00 på National Geographic HD

Andrew Zimmern’s Driven by Food
Mästerkocken Andrew Zimmern är tillbaka med en sprillans ny serie. Nu ger han sig ut på resor utöver det vanliga för att utforska platser med hjälp av människor som faktiskt bor där. Han är fast besluten att utforska såväl maten som kulturen i var och en av de städer som han upplever på ett helt nytt sätt.
Sänds tisdagar kl 21.00 på Travel Channel HD

CHROMECAST PÅ PLATS
En efterfrågad och efterlängtad funktion är att Com Hem Play nu fungerar med Chromecast mediaströmningsenhet. Det blir möjligt att titta på sitt innehåll via Com Hem Play-appen på valfri skärm. Stöd för Chromecast i Com Hem Play finns för både Android och iOS.

DIN FAKTURA PÅ 4 SÄTT

Com Hem erbjuder fyra olika betalningsalternativ: Pappersfaktura, Autogiro, Svefaktura eller PDF-faktura. Allt fler kunder väljer att göra sina betalningar elektroniskt eller via PDF-faktura – säkrare, mer miljövänligt och utan kostnad. Från och med den 1 januari 2017 tillkommer en fakturaavgift på 29 kronor för varje pappersfaktura.

VI SÖKER EN AKTIV ORDFÖRANDE

En gång om året, när en ny styrelse i föreningen väljs, finns risken att vi tappar kontakten. Det vill vi inte. Vi vill fortsätta ge er förening bra information och nyheter kring det Com Hem erbjuder. Inom Fastighetsägargruppen arrangerar vi också särskilda event och deltar i mässor som vi vill bjuda in er till. Uppdatera era kontaktuppgifter med namn, mejl och telefon i ett mejl till fastighetsagare@comhem.com.

<table=”width:100%”>
Bredband Tv & Play Telefoni
Paket Kundservice Mina sidor
FÖLJ OSS
© Com Hem AB, Box 8093, 104 20 Stockholm, Fastighetsägargruppen, tel: 90 333, fastighetsagare@comhem.com

Avsluta prenumerationen