Felaktiga avier – ingen lösning ännu

Flera av medlemmarna har hört av sig om de avierna som kom i brevlådan. Så tokigt det kan bli – texterna är förvirrande på riktigt, inte nog med det, beloppen stämmer inte heller.

Vi har ju inte kunnat ändra texter eller belopp, efter beslut som fattades på föreningens årsstämma. Nu var det meningen att de diskreta månadshöjningarna skulle komma detta halvår som månadsavgift.
Vi diskuterar med FastighetsPartner om lösning och återkommer.

Styrelsen har vid ett flertal tillfällen varit i kontakt med FastighetsPartner för att få till en ändring på de felaktiga avierna som har kommit till brevlådan.
De har inte mött oss i tanken utan hävdar att deras uträkning är riktig, trots att det hela är obegripligt samt att det inte går att få ut nya avier.
Vi har inte möjlighet att göra en förändring i dagsläget, så använd de utskickade avierna. Vi får rätta till detta senare.

Det blir extra olyckligt för de som säljer/köper fastigheten. Gör upp vid försäljningen så att ingen överraskas senare då det kommer en justering av avgiften. De som inte säljer gör ju klokt att lägga undan dessa pengar.

Detta är siffror som beslutades på årsstämman och utifrån detta beräkna just din avgift vid en försäljning.

En kommentar till “Felaktiga avier – ingen lösning ännu”

  1. Hej.
    Så märkligt att FastighetsPartner inte kan ändra något som de gjort fel. En massa poster som jag inte begriper. Det mest rigida jag hört. Måste vi ha en sådan leverantör i fortsättningen. Vi betalar ju för tjänsten. Nu är det snart nytt år och jag har autogiro, så undringen är ju – hur länge skall det vara så här? Undrar Birgitha Thyr, Sadelgatan 8 D

Kommentarer är stängda.