7 reaktioner till “Ventilen”

 1. Förra veckan kom ett utskick från några boenden i området. Fick senare veta att man inte levererat detta till styrelsen! Tråkigt. Styrelsen är också boenden i området! Om man tycker något är dåligt skött, ta upp det med berörda personer, istället för att på detta sätt försöka vända andra boenden (hoppas inga) i området mot styrelsen. Annars tar allting mycket längre tid eller i värsta fall blir inte något gjort. Trots allt vill vi väl alla att husen ska dräneras?

  Avslutningsvis vill jag bara säga att jag tycker styrelsen gör ett fantastiskt jobb!

 2. Måste bara göra ett tillägg till min tidigare kommentar. Mitt första inlägg gjorde jag nämligen innan jag läst utskicket från vår ordförande, som kom igår tisdag den 6/9. Nu får vi väl skärpa oss! Vi är 147 hus där vi konstaterat att dränering behövs. Det blir bra mycket billigare att göra det för samtliga hus än att var och en gör det. Tro mig. Vi var tvungna att göra det 2007 pga mögel och det var ingen rolig eller billig resa! Trots löfte om ekonomisk hjälp från dåvarande styrelse.
  Hjälp istället för stjälp!

 3. Jag hoppas att alla, oberoende av vad som tidigare gjorts och sagts, kan vara konstruktiva så att dräneringjobbet kan slutföras utan onödiga förseningar. Detta måste ju vara av gemensamt intresse.

 4. Underbart att det gick så bra på onsdagens möte.
  Tycker att styrelsen gör/och har gjort ett jättebra jobb och hoppas ni känner att
  ni har respons från oss boende.

  1. Menar naturligtvis torsdagens möte , man är ju lite gammal och har svårt att hålla reda på dagarna.

Kommentarer är stängda.