3 reaktioner till “Grävningen står still”

 1. Soptipp på Sadelgatan.
  Nu är måttet rågat……Mitt på Sadelgatan, invid containern har det länge legat en stor mängd kasserad sten av olika format. Där har också tillkommit rester (sten och trappräcken) till en av medlemmarnas yttertrapp. Det har också slängts en plåtinsats m dörr till medlemmens gamla soptunna. Till detta har nu…..hör och häpna – jag tror jag nästan svimmar….också slängts en FRYSBOX. Vem av våra medlemmar som trivs och älskar Åby Nordgård har MAGE att göra på detta sätt. Vet inte vederbörande (man behöver vara minst två personer som kan bära) att vi har en fantastisk service i Mölndals Stad, Teknisk Kundservice, där man ringer och anmäler trasiga vitvaror, som hämtas om man ställer det utanför sin tomtgräns (vid entrén kanske skall påpekas…)
  Du/ni som känner dig/er utpekad(e) – hämta GENAST tillbaks Din/er gamla frysbox…..jag vill INTE se att någon bär sig så illa åt i mitt/vårt område, som jag snart (1 oktober) bott i 40 år. Jag har aldrig varit med om maken till beteende hälsar en mycket upprörd/Birgitha Thyr
  PS. Har detta beteende sanktionerats av vår styrelse? Kan kan verkligen inte tro det, men måste ändå fråga….. Det är ju på flera ställen som medlemmar reparerar och då ligger det skräphögar, men jag tycker att man försöker städa undan så gott det går och, som jag uppfattat, är noga med att det inte skall ligga skräp. På något konstigt vis tror somliga (som är totalt i avsaknad av vanligt sunt förnuft)….att det går att slänga hur som helst….hur är vi funtade nu för tiden???? DS

  1. Nä, du behöver inte fråga om detta är sanktionerat av styrelsen.
   Föreningen har inget med invånarnas uttjänta kyl/frysskåp att göra.
   Dessa vitvaror är att betrakta som farligt avfall och som du mycket riktigt nämner, samlar kommunen in detta, dessutom gratis.
   Känns så märkligt att släpa bort och bara ställa på någon plats när man bara kunde ställt den på sin tomt och fått den bortforslad gratis.
   Märkligt!
   Är den någon som vet något om denna sak – prata med vederbörande.

   Med vänligt hälsning
   Frank Caprin

 2. Dessvärre är det inte ”bara” en frysbox som slängts, utan också det jag skrev ovan. Idag har det tillkommit ytterligare trappräcken…..Nu får detta åtgärdas på något sätt…..det är så fruktansvärt beteende, så man baxnar. Alldeles ovanför ligger lekplatsen…bara en så´n sak!!! säger en ff upprörd/Birgitha Thyr Sadelgatan 8 D

Kommentarer är stängda.