4 reaktioner till “Avstängning varmvatten och värme”

 1. När beräknas den nya anläggningen vara på plats och i bruk? Ikväll såväl som tisdag och onsdag kväll fanns inget varmvatten.
  Med vänlig hälsning,
  Gunilla

  1. Hej.
   Arbetet med den första anläggningen, Måldomargatan 4 (områdets västra del), påbörjades tisdagen den 2016-08-30 och var sedan igår lunch i drift vad som gäller varmvatten.
   Man måste spola med varmvattnet en hel del. Cirkulationspumpen var lite felinställd så denna startades idag vid två-tiden, och sedan dess i drift.
   På värmesidan har inte startat ännu, dels skall elementen luftas då ledningen tömts på vatten, dels har värme inte behövs i dessa utetemperaturer.

   Nästa vecka kommer den andra installationen, Måldomargatan 6, utföras. Vis av erfarenhet har installatören förberett arbetet och om inget tillstöter blir det bara ett kortare avbrott
   Så varmvattnet skall (utlovat av installatören) vara på plats i östra delen under dagen.
   Alltså innan årsstämman som är samma dag.

 2. Vårt varmvatten håller nu runt 40 grader vilket är för lågt. Varmvattnet skall hålla mellan 50-60 grader. Kan ni justera?
  Med vänlig hälsning,
  Gunilla

  1. Hej Gunilla.
   Värmecentralen byts på torsdag den 2016-09-08, under dagen kommer varmvattnet igång, i rätt och stabil temperatur. Nu är det svajigt och tyvärr ibland inget, trots våra ansträngningar att hålla liv i den trasiga styrningen.
   Håll ut, inte långt kvar.

Kommentarer är stängda.