Har du inte ComHem idag?

Com Hem erbjuder nya abonnenter gruppavtalet innan midsammor.
Alltså ni som idag inte har TV, bredband eller telefoni. Läs nedan från Com Hem.

Kom igång med gruppavtalet innan midsommar

Tack för att ni valt att teckna gruppavtal med Com Hem. Då ert gruppavtals startdatum ligger i en semesterperiod vill vi ge dem som inte redan är abonnenter hos Com Hem på de avtalade tjänsterna möjlighet att komma igång redan innan midsommar.

Vi har därför öppnat upp för möjligheten att avropa tjänsterna redan från och med den 10 juni så att de boende som ännu inte är Com Hem kunder kan ropa av gruppavtalstjänsterna utan att det kostar varken dem eller föreningen något extra. Därmed hoppas vi att alla hinner komma igång innan semestern börjar och att ni får tid över till annat under semestern.

För att ropa av tjänsten ber vi era boende kontakta vår kundservice på vårt gruppavtalsnummer 0775-171720 från och med den 10 juni.