Brev från ComHem

Ni kanske redan uppmärksammat detta om ComHem och deras ändrade kanalutbud, men här är vad vi fått.

UPPDATERING OM ERT KANALUTBUD
Som vi tidigare meddelat löpte det avtal som Com Hem har med Discovery Networks ut igår. I och med att vi inte lyckats komma överens om nya villkor upphörde vår rätt att sända Discovery Networks kanaler idag fredag 1 september.

De kanaler som berörs är Kanal 5, 9, 11 och TLC. Vi vill nu informera om att dessa ersätts tillfälligt med National Geographic, History Channel, TNT, och Comedy Central i ert analoga grundutbud.

Vår förhoppning är att vi snarast ska komma fram till en överenskommelse. Vi beklagar de eventuella problem som detta kan orsaka er och era boende. Vi arbetar aktivt för att nå en överenskommelse och uppdaterar kontinuerligt med den senaste informationen på www.comhem.se/fastighetsagare.

Med vänlig hälsning
Stefan Trampus
Försäljningsdirektör Com Hem