Nyhetsbrev Com Hem

Förmedlar ett nyhetsbrev från Com Hem. Kan det vara intressant att läsa?

 

Com Hem Nytt September 2016
MED ÖGA FÖR TEKNIKEN
Lillebror Friman är tekniker på företaget Strukturdata och installerar ny teknik i nybyggda fastigheter. För honom är stabilitet och kvalitet i bredbandsleveransen det allra viktigaste och sedan länge anlitar han gärna Com Hem. Det handlar alltså om Internet of Things, kommunikation mellan föremål och i detta fall system utanför och inom fastigheterna.
COM HEM FÅR KÖPA BOXER
Konkurrensverket har godkänt Com Hems förvärv av Boxer Sverige. I juni 2016 tecknade Com Hem Holding AB (publ) genom sitt helägda dotterbolag Com Hem Communications AB (tillsammans ”Com Hem”) avtal om att förvärva Boxer TV-Access AB (”Boxer”), betal-TV-operatören i det marksända digital-TV-nätet i Sverige, av det statligt ägda bolaget Teracom Boxer Group AB (”Teracom”). Förvärvet var villkorat av godkännande av svenska staten och Konkurrensverket. Nu har båda parter godkänt affären. Affären förväntas slutföras inom kort. ”Vi är mycket glada över Konkurrensverkets besked. Nu arbetar vi på för fullt för att kunna slutföra affären så snart som möjligt”, säger Anders Nilsson VD för Com Hem.
BÄST KOLL PÅ BREDBAND

BÄST KOLL PÅ BREDBAND

Bredbandskollens Richard Dahlstrand tycker pratet om snabbhet när det gäller bredband är en smula överdrivet. Han ser hellre att man diskuterar samtidig bandbredd och stabila leveranser.
– När något strular med anslutningen och det upplevs ”långsamt” så är det sannolikt servern du surfar till som är långsam eller anslutningen mellan din operatör och denna server.

HITTA POKÉKMON HOS COM HEM

HITTA POKÉKMON HOS COM HEM

Utanför Com Hems kontor på Fleminggatan i Stockholm står skolbarn, pensionärer och coola hipsters i grupper. De väntar med blicken fäst på mobilen. Är det skolutflykt? Picknick? Demonstration? Nej, det är Pokémon Go! Com Hem-huset har etablerat sig som ett av de bästa ställe för att fånga Pokémons med många Poké-stops, gratis wifi och eluttag för att ladda mobilerna.

5 HETA PÅ TV I HÖST
Ett jobb för Berg – Nu flyttar hon inte in, utan lyder i stället minsta vink från personer som Mikael Persbrandt, Victoria Silvstedt, Tony Irving och Sven-Göran Eriksson.
Tisdagar 21.00 Kanal 5
Wayward Pines – Gillade du Twin Peaks? Då är Wayward Pines något för dig. Nu kommer andra säsongen om en utrotad mänsklighet.
Måndagar 21.55 FOXSvalbard: Life on the edge – En dokumentärserie om livet i världens nordligaste by, Longyearbyen. Med isbjörnar, expats och excentriker…
Måndagar 22.00 BBC EarthBillions – Dramaserie om extrem förmögenhet, inflytande och korruption i New York. Den federala åklagaren Chuck Rhoades får tips om ett insiderbrott som har kopplingar till miljardären och hedgefond-mogulen Bobby ”Axe” Axelrod.
Måndagar 22.00 SVT (Start 26 september)

Marooned with Ed Stafford – Hur är det möjligt? Äventyraren Ed Stafford ska bland annat ta sig igenom Guatemalas djungel under regnperioden och Gobi-öknen efter torkan.
Onsdagar 22.00 Discovery Channel

TRÄFFA OSS PÅ HÖSTENS EVENT
I höst är vi med på flertalet event runt om i Sverige. Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer om nya Com Hem och våra erbjudanden.Riksbyggenbåten 2-3 oktober

Bredbandsbåten 4-5 oktober

Styrelsemässan i Västerås 6 oktober

Bostadsrättsmässa i Malmö 7-10 oktober

Bostadsrättsmässa i Göteborg 11-12 november

Styrelsemässan i Uppsala 17 november

DIN FAKTURA PÅ 4 SÄTT

Com Hem erbjuder fyra olika betalningsalternativ: Pappersfaktura, Autogiro, Svefaktura eller PDF-faktura. Allt fler kunder väljer att göra sina betalningar elektroniskt eller via PDF-faktura – säkrare, mer miljövänligt och utan kostnad. Från och med den 1 januari 2017 tillkommer en fakturaavgift på 29 kronor för varje pappersfaktura.

VI SÖKER EN AKTIV ORDFÖRANDE

En gång om året, när en ny styrelse i föreningen väljs, finns risken att vi tappar kontakten. Det vill vi inte. Vi vill fortsätta ge er förening bra information och nyheter kring det Com Hem erbjuder. Inom Fastighetsägargruppen arrangerar vi också särskilda event och deltar i mässor som vi vill bjuda in er till. Uppdatera era kontaktuppgifter med namn, mejl och telefon i ett mejl till fastighetsagare@comhem.com.

Bredband Tv & Play Telefoni
Paket Kundservice Mina sidor
FÖLJ OSS
© Com Hem AB, Box 8093, 104 20 Stockholm, Fastighetsägargruppen, tel: 90 333, fastighetsagare@comhem.com