Informationsmöte dränering 2016-01-20

Styrelsen märker att det finns frågor om dräneringsprojektet och därför kallar vi till ett informationsmöte där vi berättar styrelsens tankar kring projektet.

Har du frågor eller tankar som du sitter med, är du välkommen mejla in dessa frågor på adressen styrelsen@abynordgardsamf.se innan den 10 januari 2016, så att vi får fundera och kontrollera, så att vi kan bemöta dessa frågeställningar på mötet.

Tid och plats:
onsdagen den 20 januari 2016, klockan 19:00
aulan på Katrinebergsskolan (tidigare Åby-skolan)

Tänkt mötesagenda är:

 • Principer på dränering
 • Hur styrelsen tänkt
 • Kostnad/Ekonomi
 • Frågestund

 

Denna information kommer snart i brevlådan, som NordGårdsNytt.

3 reaktioner till “Informationsmöte dränering 2016-01-20”

 1. Hej,
  Vill bara göra en liten kommentar, var med på ett möte där vi bestämde hur dräneringen skulle gå till på bägge sidor av våra hus.
  Hur kostnaden skulle fördelas mellan fastighetsägare och föreningen.
  Gäller inte detta längre ? Förstår då inte meningen med möten där man inte följer tagna beslut.

 2. Ett förtydligande på min kommentar.
  Det kanske ser ut som om jag inte tycker något möte behövs, men det förstår t.o.m jag att det är nödvändigt som situationen är nu.
  Att jag reagerade var att jag har uppfattat att vi redan bestämt vad som skall dräneras och vem som skall stå för dom olika kostnaderna (men jag kanske har uppfattat detta fel).

 3. Mitt namn är Birgitha Thyr och jag bor sedan 19761001 på Sadelgatan 8 D.
  Mycket har hänt i vårt underbara område sedan jag och min familj flyttade in. Tyvärr har den goda stämning och det varma ”klimat” vi hade under många år, förbytts i tråkiga påhopp och misstänksamhet. På grund av detta har styrelser kommit och gått…då många inte har orkat med den stora press det varit att ha en styrelsepost. Dock tycker jag att det skötts, i stort sett, mycket bra med alla våra stora och omfattande projekt och svårigheter som varit. Otur eller okunnighet….ja, det vet man ju inte, men vi har inte haft särskilt stor tur med de entreprenörer vi hittills anlitat. Med anledning av detta vill jag gärna få mera underlag till det val som jag förstår styrelsen nu gjort – Torslanda Entreprenad. Vi står åter igen inför ett stort och viktigt arbete (ävenså ekonomiskt), som betyder så oerhört mycket för oss alla fastighetsägare, att få ett torrt hus utan eländig fukt, vilket är en självklarhet, men blir det ordentligt gjort? Vi måste verkligen vara på tå, för att få detta utrett så långt det är möjligt!
  Vi har en styrelse som består av ett fåtal personer:, tyvärr hade jag inte möjlighet att delta i årsmötet i september, men förstod att det var ett möte, som egentligen borde ha ajournerats, då de flesta medlemmar hade lämnat mötet. Som jag uppfattar är vår ordförande Sahar O Lady……jag vet inte ett dugg vem Du är och det är jag van vid att när någon okänd….i a f för flertalet, så brukar man presentera sig och vad man vill som ordförande. Vi är i a f 147 medlemmar. Dan P känner jag som ett mycket duglig person. Frank Caprin, suppleant, känner jag inte mera än att han har synpunkter på mycket vad avser vår förening. Lars Johansson, som är styrelseledamot, vet jag inte så mycket om. Detta är, vad jag förstår, styrelsen för 147 medlemmar……?
  Kanhända att frågor vi har kan rätas ut på informationsmötet den 20 januari.
  För min del har jag väntat på denna dränering flera år, så jag ser fram emot att det blir av, men på ett verkligt seriöst sätt, utan att det skall bli en massa problem, som vi, tyvärr, har drabbats av tidigare. Om vi gör rätt från början är så är möjligheterna till att det även blir rätt till slut större.
  Med hopp om ett Gott Nytt År 2016/Birgitha Thyr
  F ö så vill jag och ser inga hinder att varje person/medlem som lämnar synpunkter skall stå för sitt namn, såvida man inte vill vara anonym, men det har jag svårt att förstå varför. Om det är medlemmen eller styrelsen som valt detta vet jag inte, men för ordningens skull, skriv namn på oss som har synpunkter…..annars känns det mycket märkligt, särskilt när någon skriver ”jag”…..vem då????

Kommentarer är stängda.